Datum: 10.10.2021 20:40:11 - Rubrika: Zdravje, lepota
Večerni napitek kot varuh zdravja
Predstavljamo vam napitek, ki blaži artritis, zdravi srce, možgane, vnetja in še kup drugih bolezni - tudi proti tumorjem in razvoju rakavih celic
Posebnost tega napitka je, da se pije zvečer, ko se telo umiri. Kot bi telo po celodnevni zabavi prezračili, očistili in napolnili z novo energijo.

Sestavine:
  • kozarec tople vode
  • žlička ingverja v prahu
  • žlička kurkume v prahu
  • žlička javorjevega sirupa ali medu
Priprava:

Najprej v kozarcu vode zmešajte ingver in kurkumo in šele nato dodajte sirup ali med. Sladilo namreč ni samo, da izboljša okus, pač pa je tudi vir energije, ki jo telo potrebuje pred temeljitim čiščenjem. Popijte cel kozarec naenkrat.

Ta recept je nastal pred štirimi leti na japonskem, ko so analizirali vpliv naravnih sredstev na več različnih vrst artritisa. Kurkuma se je izkazala kot izredno močno protivnetno zdravilo. Ko so dodali še ingver, se je njena moč povečala za 4-krat! Vendar pa napitek ne zdravi samo bolečin v sklepih.

Izkazalo se je, da ta večerna kombinacija zelo učinkovito preprečuje notranja vnetja in vnetja na molekularnem nivoju, zato je pitje te mešanice priporočljivo tudi za tiste, ki čutijo, da imajo načet imunski sistem. Napitek ima tudi veliko antioksidantov, da ga po učinkovitosti že lahko primerjamo z nekaterimi zdravili za preprečevanje razvoja rakastih celic, širjenja metastaz in tumorjev.

Zelo velik vpliv ima redno pitje tega napitka tudi za bolnike z Alzeimerjevo boleznijo, saj ta recept pomaga pri regeneraciji možganskih celic. pomaga pri depresijah, lajša vse vrste bolečin in ima močne antioksidativne učinke.

Za konec še to: vsaka bolezen se najprej začne z vnetjem. Ko se telo ukvarja z vnetjem, so vsiljive bakterije in virusi močnejši. Preprečevati vnetja pomeni skrbeti za zdravje.
vkj
Dobro je vedeti
Ali vitamin A res vrača vonj?
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Kaj je bolj zdravo: ajver ali kislo zelje?
Dobro je vedeti
Kirurško zmanjšanje želodca ni dovolj za popolno postavo
Dobro je vedeti
Bežite proč od hrane, ki povečuje apetit
Dobro je vedeti
Pozor: piščančje meso je lahko nevarno!
Dobro je vedeti
Ne zavrzite lupine granatnega jabolka!
Dobro je vedeti
Pijača številka 1 za hitro hujšanje
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021