Datum: 8.12.2022 6:12:13 - Rubrika: Zdravje, lepota
Za velike trebuhe je krivo leno črevesje
Ali ste vedeli, da je za več kot polovico maščobnih oblog okoli trebuha krivo leno črevesje? K sreči obstaja enostaven način, kako se tega rešiti.
Za višek kilogramov je pogosto krivo leno črevesje, ki ne samo, da povzroča višek kilogramov, pač pa se v telesu nabirajo tudi strupene snovi iz katerih se kasneje lahko razvijejo tudi najnevarnejše bolezni, vključno z rakom. Če imate dobro prebavo in aktivno črevesje, potem v telesu izgori več maščob, vi imate več energije, se boljše počutite, najpomembneje pa je, da se telo čisti po naravni poti.

K sreči obstaja preprost in zdrav način, kako zaposliti črevesje.

Potrebujete 6 suhih sliv. Dajte jih v kozarec in čeznje polijte približno 1 dcl vrele vode. Kozarec pokrijte in pustite 10 minut.

Med tem v drugi skledi pripravite mešanico 2 žlici ovsenih kosmičev, 2 žlici lanenih semen in 2 žlici kakava. Vse to prelijte s 3 dcl kefirja.

Med tem so se slive že ohladile. Sesekljajte jih na drobno in dodajte k mešanici semen in kefirja. Vse skupaj dobro premešajte in pustite stati v hladilniku čez noč.

Če boste to jedli vsako jutro na tešče, boste že po nekaj dneh čutili olajšanje v trebuhu. Manj boste napihnjeni in napeti, popravila se vam bo polt, lasje, nohti, najpomembneje pa je, da se vam bo že po prvem tednu obseg okoli trebuha vidno stanjšal.
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021