Datum: 26.7.2023 19:59:50 - Rubrika: Zanimivosti
Najhujša nočna mora farmacevtov so zamrznjene limone
Vrsta raziskav je pokazala, da se v limoninih lupinah skriva 5- do 10-krat več vitaminov in mineralov, kot v soku, poleg tega pa je limona odličen nadomestek za kemoterapijo
Mnogi še vedno mečejo proč limonino lupino, čeprav je bistveno bolj zdrava od sredice. Sprva se je težko navaditi na izrazit okus limonine lupine, še težje pa je najti zares uporaben način njene uporabe. Zaradi zdravilnih lastnostih so zato limonine lupine največja nočna mora trgovcev z zdravili proti raku. Lahko se zgodi, da se bo človeštvo v prihodnosti spominjalo današnjih dni, kot primer, ko smo imeli zdravilo proti najhujšim milenijjsikim boleznim pred nosom, a ga nismo znali izkoristiti.

Skrivnost limoninih lupin je v zamrzovalniku!

Če boste limone dali v zamrzovalnik približno 2 uri pred uporabo, bodo lupine tako trde, da jih boste lahko enostavno naribali. Nikar ne skoparite z naribano limono in jo poskusite čim več uporabiti - ali v pijači, ali jedači.

Še dodatek, da boste vedeli, zakaj se splača zamrzovati limone. Limona uničuje celice 12 vrst raka, kot so slinavka, pljuča, prostata, dojke debelo črevo. Deluje tudi protivnetno in antibakterijsko. Uničuje notranje zajedalce, zdravi bakterijske okužbe in čisti telo. Limona zdravi tudi stres, napetosti, nervozo.

Pri zamrzovanju pazite le, da se boste čez dve uri spomnili vzeti limone iz hladilnika in jih uporabiti. Preveč zamrznjene limone so trde in neuporabne.
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021