Datum: 3.4.2022 18:12:40 - Rubrika: Dobro je vedeti
Presenetljivo čiščenje jeter z rozinami
Zdrava jetra pomenijo zdravo telo, zato je občasen postopek čiščenja in razstrupljanja telesa zelo pomemben
Jetra so v našem telesu tovarna krvi. Pomagajo krepiti prebavo in jo spodbujajo, poleg tega pa odstranjujejo nečistoče in strupe iz krvi. Samo zdrava in polno funkcionalna jetra zagotavljajo zdravja, vitalnost, svež videz in dobro voljo.

Ruski ljudski zdravilci že stoletja uporabljajo preprost recept za krepitev jeter. Potrebna je samo ena sestavina in to rozine. A ne katerekoli ...

Pri rozinah je pomembno, da izberete take bez žveplovega dioksida in take brez pesticidov. Če so rozine svetle ali različnih barv, je to zaradi žvepla. Prav tako rozine ne smejo biti premehke, ker so vanje primešane kemikalije.

Ko ste prepričani, da imate neoporečne rozine, jih dajte do polovice kozarca, mlačno vodo pa natočite povsem do roba. Namočene rozine pustite stati 15 minut, nato pa jih temeljito sperite pod tekočo vodo. Spet dajte rozine v kozarec, tokrat pa v kozarec natočite mlačno prekuhano vodo. Počakajte do naslednjega jutra.

Naslednje jutro na tešče pojejte namočene rozine in popijte vodo. Za uro ali dve lezite nazaj v posteljo in si na desno stran trebuha prislonite topel obkladek (termofor bi bil idealen). Pomembno je, da v tem času popolnoma mirujete in ne jeste ničesar drugega.

Čiščenje jeter z rozinami lahko naredite enkrat na teden, a ne več kot 4-krat na mesec. Potem morate narediti premor za 6 mesecev, ko lahko postopek spet ponovite.
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021