Datum: 12.2.2022 10:53:51 - Rubrika: Zdravje, lepota
Sok jabolka, krompirja in korenja
Rudolf Breuss je v svoji knjigi razkril idejo, kako v 42 dneh s pravo kombinacijo zdrave hrane premagati tudi najtežje bolezni
Knjiga 42-dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu je v tem trenutku gotovo najbolj vroča knjiga s katero se ukvarjajo milijoni po celem svetu. Bistvo njegove metode je, da se lahko vsak sam zdravi s čaji in sokovi, če le pozna pravilne kombinacije živil. Breuss v svoji knjigi opisuje metode zdravljenja 24 vrst rakov, ljudje po celem svetu pa skoraj vsakodnevno dodajajo še kakšno svoje odkritje. Vsak kamenček ima pomembno vlogo v mozaiku.

Tokratna kombinacija sokov jabolka, krompirja in korenja je po okusu in pripravi na las podobna Breussovi metodi in zagotovo pozitivno vpliva na vaše zdravje, če redno pijete ta sok.

Sok pripravite tako, da vse tri sestavine daste v sokovnik, poleg lahko dodate še nekaj kapljic limoninega soka in vse skupaj dobro zmiksajte. Popiti morate takoj in vse, zato ne pretiravajte s količino.

Pazite le, da uporabite ekološko pridelana živila, ki niso bila zdravljena z agrokemičnimi sredstvi. Pozorni bodite predvsem pri jabolkih.

Ta pijača preprečuje rast rakavih celic, pomaga pri obnovi jeter, ledvic, trebušne slinavke, želodca, krepi imunski sistem ... Sok pijte samo svežega in sicer zjutraj na tešče in popoldan pred zahodom sonca. Po zaužitju pijače vsaj eno uro nič ne jejte, pri rednem pitju pa vztrajajte vsaj 2 tedna.
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021