Datum: 12.2.2023 15:53:51 - Rubrika: Zdravje, lepota
Sok jabolka, krompirja in korenja
Rudolf Breuss je v svoji knjigi razkril idejo, kako v 42 dneh s pravo kombinacijo zdrave hrane premagati tudi najtežje bolezni
Knjiga 42-dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu je v tem trenutku gotovo najbolj vroča knjiga s katero se ukvarjajo milijoni po celem svetu. Bistvo njegove metode je, da se lahko vsak sam zdravi s čaji in sokovi, če le pozna pravilne kombinacije živil. Breuss v svoji knjigi opisuje metode zdravljenja 24 vrst rakov, ljudje po celem svetu pa skoraj vsakodnevno dodajajo še kakšno svoje odkritje. Vsak kamenček ima pomembno vlogo v mozaiku.

Tokratna kombinacija sokov jabolka, krompirja in korenja je po okusu in pripravi na las podobna Breussovi metodi in zagotovo pozitivno vpliva na vaše zdravje, če redno pijete ta sok.

Sok pripravite tako, da vse tri sestavine daste v sokovnik, poleg lahko dodate še nekaj kapljic limoninega soka in vse skupaj dobro zmiksajte. Popiti morate takoj in vse, zato ne pretiravajte s količino.

Pazite le, da uporabite ekološko pridelana živila, ki niso bila zdravljena z agrokemičnimi sredstvi. Pozorni bodite predvsem pri jabolkih.

Ta pijača preprečuje rast rakavih celic, pomaga pri obnovi jeter, ledvic, trebušne slinavke, želodca, krepi imunski sistem ... Sok pijte samo svežega in sicer zjutraj na tešče in popoldan pred zahodom sonca. Po zaužitju pijače vsaj eno uro nič ne jejte, pri rednem pitju pa vztrajajte vsaj 2 tedna.
vkj
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021