Datum: 29.8.2023 6:19:22 - Rubrika: Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Celulit postane opaznejši tudi, če se v telesu zadržuje preveč vode in vam primanjkuje antioksidantov ...
Vojna s celulitom je dolgotrajna, a posamezne bitke lahko zmagate že po treh dneh. Namesto zajtrka si privoščite zelenjavno-sadni napitek po prav posebni recepturi, ki ne topi samo celulita, pač pa daje telesu energijo in deluje očiščevalno. Poskusite si ta napitek vsaj en teden pripraviti vsako jutro, pa boste kaj kmalu videli rezultate.

Kaj potrebujete?

Potrebujete veliko vlaknin in železa, zato si pripravite nekaj listov špinače (čim več, tem bolje, pa še barva napitka bo kričeče zelena).

Dodajte dva, ali tri kolute ananasa. Poleti ni problem priti do svežega ananasa, pozimi pa količino malenkost povečajte in uporabite tistega iz kompota. Uporabite tak kompot, kjer so koluti celi, ker je v njih več hranljivih snovi, ananas pa ima veliko antioksidantov, ki blagodejno vplivajo na kožo.

Zaradi vitamina B6 in kalija dodajte še eno veliko banano. Ne moti, če so jo že napadle drobne črne pike, ker to pač pomeni, da že oksidira in, da bodo procesi v vašem želodcu hitrejši.

In na koncu ne samo zaradi okusa in vonja, pač pa tudi zaradi zdravja, vse skupaj potresite s cimetom. Ne pozabit, da je imel cimet še dobro stoletje nazaj enako ceno, kot zlato in, da so že stari ljudje poznali njegove zdravilne lastnosti. Deluje antibakterijsko, protiglivicečno, protivirusno ... Zmotno je razmišljanje, da je cimet zdravilen samo pozimi. Tudi poleti so njegovi učinki izjemni, zlasti to velja za kožo!

Omenjene sestavine zmiksajte, da dobite tekoč napitek, ki ga morate takoj v celoti popiti. Procesi oksidacije se morajo dogajati v vašem telesu in ne kozarcu.

Še to: napitka nikar ne sladkajte. že ananas iz kompota je zaradi sladkorja pogojno uporaben. Če imate radi sladko, raje dodajte žlico medu.
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021