Datum: 11.7.2023 6:15:07 - Rubrika: Recepti
Čudežni napitek, ki vam bo vzel dih
Je sladek, a ne redi. Je vsestransko učinkovit, vendar ni predrag. Je koristen za zdravje, pomlajuje, pomirja, človeštvo pa ga pozna že tisočletja. Prav čudno, da smo danes nanj pozabili ...
Toliko zdravilnih in drugih pozitivnih učinkov, kot ima ta pijača, skorajda ne najdete nikjer drugje, skrivnost pa je tako preprosta, da preseneča, kako smo ljudje tako hitro in enostavno pozabili tisočletno ljudsko modrost in se zastrupljamo z vsemi vrstami kemikalij.

Gotovo ste že slišali, da je žlica medu za organizem najlepši začetek dneva. Če pa med stopite v mlačni vodi in dodate nekaj kapljic limoninega soka, dobite čudežni napitek nepredstavljivih lastnosti.

Sladkor v medu je naraven in predstavlja zdrav vir kalorij. Poleg tega sladkor v medu zmanjšuje potrebo po drugih vrstah sladkarij, zato boste s tem napitkom lažje hujšali.

Med, mlačna voda in limon pomaga pri napenjanju, želodčnih težavah, celo pri slabem zadahu in pri težavah z črevesnimi plini. Poleg tega napitek izboljšuje imunski sistem, zmanjšuje težave z alergijami, blaži kašelj in blagodejno vpliva na vnetja, prehlade ... Pijača je naravni energijski stimulator, pomaga pri razkisanju, uravnava holesterol in še bi lahko naštevali.

Pred koncem pa še nasvet. Dan obvezno začnite z mlačno vodo, čez dan pa si lahko privoščite tudi ohlajen napitek. Nič ne bo narobe, če vrč z vodo s sokom stisnjene limone in nekaj žlicami medu postavite v hladilnik.
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021